Conde Naste Traveller magazine Top 10 Yoga Retreats in India

Building Your Daily Practice (Swedish Version)

Bamboo Yoga Retreat kanske framkallar bilder av en vilsam, pittoresk vecka borta från det hektiska vardagslivet, och samtidigt som återhämtning och vårdande är en del av vistelsen här, är disciplin och struktur det också – att gå upp tidigt för att vara med på yoga- eller meditationsklasser, och att behålla den dagliga rutinen hela vistelsen.
En av våra gäster, Ceylan, säger att rutinerna hon utvecklade här på Bamboo hjälpte henne att integrera en daglig yoga med hennes vardagsliv, när hon kommit hem.
Vi bad henne att dela med sig av sin upplevelse från Bamboo och hon delar också med sig av sina tips.

Ceylans upplevelse från Bamboo:

Min tid på Bamboo förändrade mitt liv, inte bara pga vilan och avkopplingen jag fick, utan för att strukturen och rutinen som jag fick av att yoga två gånger dagligen hjälpte mig att integrera det jag lärt mig i vardagslivet när jag kom hem.
En del av glädjen med semestern var att veta att jag var disciplinerad och hängav mig åt yoga och meditation upp till fyra timmar om dagen.

Hemma säger alltid mina yogalärare att nyckeln till upplysning och ett lyckligt yogiskt liv är att ha disciplin nog att yoga dagligen. Bamboo Yoga Retreat hjälpte mig på vägen i en vacker och givande miljö.

Varje morgon såg jag fram emot yogan och utsikten över sandstranden med vacker soluppgång. Jag såg fram emot den goda fruktsalladen och nypressade juicen, innan yogan, likväl som till eftermiddagarna med tid för reflektion, bad eller samtal. Eftermiddagsyogan var lika lockande, meditation medan delfinerna hoppade i vågorna vid solnedgången.

När jag kommit hem gjorde grunden, som lagts på Bamboo, att det var lätt att fortsätta en daglig rutin. Här är några tips på saker som hjälpt mig:
-Börja med en asana –  är man trött kan en position eller solhälsning ge motivation att fortsätta.
-Yoga på fastande mage, så känner sig kroppen lättare.
-Gör det njutbart. Tänd doftljus eller sätt på musik du tycker om.
-Hämta inspiration från andra. Titta på klipp med någon favorutyogi på t ex Youtube om du behöver få motivation.
-Var inte fördömande om du missar en dag. Det är bara att släppa och börja om dagen efter istället.

För att få veta mer om yoga- och meditationsklasser, om yogaretreat eller yogasemester på Bamboo klicka här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *